Moeder- en kinderpyjama’s

Zie je het voor je: jij in een spetterende vrolijke twinning pyjama waarin je straalt, en je zoon of dochter in exact dezelfde pyjama alleen dan bedoelt voor kinderen… Geweldig om samen met je kind dezelfde pyjama te kunnen dragen! Ook je zoon of dochter zal dit erg leuk vinden.

Mini me twinning pyjama, moeder met kind op een opblaas dolfijn in dezelfde pyjama.

Keuze uit de twinning pyjama’s voor het gezin

Wij brengen op dit moment meerdere verschillende pyjama’s uit die zowel voor moeder/vader als kind te verkrijgen zijn. Omdat dit dezelfde pyjama’s zijn (qua design) noemen we dit een twinning pyjama. Bekijk alle kinder pyjama’s en kies vervolgens de volwassen pyjama die daar bij past! Onze kinder twinning pyjama’s vind je hier. 

De kinderpyjama’s zijn te verkrijgen in de volgende maten: 98-104, 110-116, 122-128, 134-140, 146-152.

Moeder met dochter in dezelfde roze cupcake pyjama op een opblaas cupcake

De kinderpyjama’s zijn zowel geschikt voor jongens als voor meisjes en verkrijgbaar van ongeveer 3 tot 12 jaar. Welk ontwerp kies jij samen met je kind uit? De damespyjama’s zijn verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL.

Een gezellig avondje met het gezin

Het is zo leuk om samen dezelfde moeder kind of vader kind pyjama te dragen. De kids herkennen zich in jou en vinden het geweldig om dezelfde nachtkleding te dragen! Wij hebben vrolijke twinning pyjam’s, waar kinderen blij van worden. Pyjama’s met leuke illustraties zoals koeien, aapjes, of een kerstpyjama voor het gezin. Je kunt alle twinning combinaties maken. Dit omdat wij pyjama’s hebben voor dames, heren en kids!