Gratis e-curus van stress naar ontspanning

Actie is verlopen.

Wij willen dat je elke dag heerlijk ontspannen kunt gaan slapen!

Een goede balans tussen inspanning en ontspanning is erg belangrijk voor je geestelijke en lichamelijke gezondheid. Gestresst naar bed toe gaan zal een negatieve invloed hebben op je nachtrust. En kwalitatieve slaap heb je juist zo hard nodig om overdag goed te kunnen functioneren. Happy Pyjama’s heeft daarom in samenwerking met een psycholoog, een handige cursus ontwikkeld, genaamd ‘Van stress naar ontspanning’. Dit is een document dat je per e-mail ontvangt met theorie en opdrachten, die je vanuit huis, in je eigen tijd kunt doornemen. Het is geheel voor jezelf bedoelt, je hoeft geen opdrachten in te leveren maar je kunt deze cursus zelf vanuit huis volgen. Je kunt hem uitprinten, of digitaal doornemen, de keuze is aan jou!

Gratis E-cursus bij aankoop van een pyjama

Deze e-cursus zal jou helpen om de stressfactoren uit de verschillende aspecten van je leven naar voren te brengen, ze te herkennen, en te bekijken wat je hieraan kunt doen. Ook is het belangrijk je eigen gewoontegedachten onder de loep te nemen. Hoe reageer jij op bepaalde situaties, en wat voor gevoel komt hier vervolgens uit voort? Hoe zou je ook anders kunnen reageren en wat voor effect zal dit hebben op je geestelijke en lichamelijk welzijn? Met informatieve stukjes, maar ook veel praktische tips en opdrachten die jouw bewustwording rondom jouw stress zullen vergroten. Dat is de 1e stap! Daarna word je bij de hand genomen om de stress in je leven aan te pakken, prioriteiten te stellen en weer jezelf te worden!

Kies nu 1 van onze vrolijke pyjama’s uit en ontvang gratis deze E-cursus t.w.v. € 129,95!