Pyjama

Lekker slapen in een katoenen pyjama

Een pyjama houdt je in de winter lekker warm en in de zomer moet deze luchtig zijn en je wat verkoeling bieden gedurende de nacht. Je wilt ook dat de pyjama comfortabel zit én je wilt je er in kunnen vertonen. Er moet wat model in zitten, maar de pyjama moet ook niet te strak dragen omdat dit jou geen comfortabel gevoel geeft tijdens het loungen en het slapen. Onze goede pasvorm en leuke ontwerpen van de pyjama zorgen ervoor dat jij met een gerust hart de deur open kunt doen in je dames of heren nachtkleding!

Materiaal van de pyjama

Wij werken met comfortabel jersey katoen met een beetje elastaan en een elastische band om je middel voor extra comfort. Katoen wordt gemaakt van de katoenplant en is een natuurproduct. Onze pyjama’s zijn allemaal OEKO-TEX gecertificeerd, wij vinden dit belangrijk. Voor het draagcomfort van de pyjama is het ook belangrijk dat de nachtkleding geen vervelende naden heeft, los van het feit dat de pyjama stof niet mag irriteren en je geen last moet hebben van vervelende naden in je pyjama. Daarom besteden wij extra aandacht tijdens het productieproces aan het comfort van de pyjama, waarbij het materiaal dus erg belangrijk is. Ook zorgt de juiste materiaal keuze ervoor de dat pyjama jouw de juiste warme geeft. De boord van een nachthemd of shortama is gemaakt van zachte ribstof wat lekker draagt en niet te strak zit. Dit geldt ook voor de boord bij de mouwen van de lange pyjama en bij de lange pyjama broek voor dames en kinderen. Licht elastisch en niet irriterend. Lekker slapen vinden wij belangrijk!

Spetterende designs

Wij houden van kleur en willen dit graag delen met jou! Vrolijkheid in huis brengen onze pyjama’s met zich mee, of je nu kiest voor een dames pyjama met lange mouwen en een lange broek, of voor een luchtige pyjama voor de zomer zoals een nachtjapon en een shortama of een big shirt. Allemaal zijn ze erg vrolijk geïllustreerd en laten ze elk gezicht mooi uitkomen. De kleuren van de boord in de hals zijn mooi contrasterend met de rest van de kleuren en geeft net dat beetje extra flair aan je pyjama. Laat jezelf stralen in onze vrolijke designs en ga met een glimlach op je gezicht de nacht in. De zomer- en winterpyjama’s worden ontworpen in verschillende designs met allemaal vrolijke kleuren. Wij houden van een beetje vrolijkheid in huis!

Pasvorm pyjama

Onze pyjama broeken, kort of lang, hebben een elastische band om de middel. Deze zorgt ervoor dat hij goed aansluit op jouw lichaam en veert mee als dit nodig is. Ook kun je hem hiermee gemakkelijk aan- en uit doen. De nachthemden en broekjes van de shortama zijn niet te kort en niet te lang waardoor je je er goed in kunt vertonen én ze ook nog een comfortabel zitten. De t-shirts en hemdjes sluiten losjes langs je lichaam, niet te strak en niet te wijd. Comfort bij het loungen en slapen is belangrijk, maar je wilt er ook goed bij lopen! Geen grote en wijde pyjama’s die dragen als een tent, maar een mooie pasvorm van de pyjama waarbij slaapcomfort nooit uit het oog wordt verloren. Je kunt je in onze pyjama zeker vertonen!