De dames shortama als pyjama

In een haven in een lichtblauwe dames pyjama shortama

De dames shortama is een term die men tegenwoordig steeds vaker voorbij hoort komen. Maar wat is een dames shortama nu eigenlijk? En wat zijn de voordelen van dit type pyjama? In dit stukje tekst nemen we deze informatie graag even met je door. Zo weet je precies waarom een dames shortama voor jou wel of niet geschikt is.

Wat is een dames shortama?

In de haven met een blauwe dames pyjama shortama met zeesterren prints

Een dames shortama is een populaire keuze qua pyjama. Met alleen een shirt en een kort broekje is dit een relatief ‘blote’ optie. Vandaar dat vrouwen deze vaak in warmere omstandigheden dragen. Overigens is het ook mogelijk om voor een kort broekje en een topje te gaan. Hier heeft iedereen een vrije keuze in.

De voordelen van een dames shortama

Er zijn een aantal duidelijke voordelen verbonden aan de dames shortama. Vandaar ook dat we deze momenteel zo goed verkopen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan specifieke voordelen als:

  • Perfect voor de zomer: In de zomer lopen de temperaturen hoog op. Het is dan eigenlijk niet meer te doen om in een dikke, grote pyjama naar bed te gaan. Je begint dan al snel te zweten. De dames shortama is in dat geval de perfecte oplossing. Hierdoor heb je het meteen al een stuk minder warm. Een betere nachtrust is het logische gevolg.
  • Voelt lekker aan: Daarnaast is de dames shortama standaard gemaakt van duurzaam katoen. Hierdoor voelt het heel fijn aan. De zachte stof zorgt voor een comfortabel gevoel op de huid. Zo is het heel prettig om er bijvoorbeeld op te liggen. Wel zo fijn wanneer het om kleding voor in bed gaat!
  • Leuk design: Misschien nog wel het grootste voordeel van de dames shortama is het unieke design. De leuke opties waar je uit kunt kiezen, zorgen gegarandeerd voor blije gezichten. Het zijn ontwerpen waar iedereen een glimlach van krijgt. Welk design uit onze collectie spreekt jou persoonlijk het meest aan?
  • Ideale pasvorm: Tot slot vinden we het erg belangrijk dat de dames shortama ook qua pasvorm goed zit. Vandaar dat er een elastische band in het ontwerp is meegenomen. Hierdoor sluit de shortama altijd mooi aan op jouw lichaam. Niet te strak en niet te los. Precies zoals je het graag hebben wilt.

Een dames shortama van Happy Snooz collectie

Er is momenteel veel vraag naar onze Happy Pyjama’s shortama’s. Bij een shortama uit deze collectie is sprake van de eerdergenoemde voordelen. Hierdoor is het met één aankoop al mogelijk om voortaan weer lekker in je vel te zitten.

Wist je trouwens dat er ook twee zakken in het ontwerp van het broekje zijn meegenomen? Dit maakt het ook een heel praktische keuze. Bijvoorbeeld wanneer je gedurende de dag nog even lekker in je dames shortama wilt rondlopen. Want met de leuke opties uit deze collectie is dat meer dan mogelijk!

Bekijk nu van welke dames shortama jij heel bij wordt. Na het plaatsen van je bestelling, heb je het binnen de kortste keren in huis. Er is een grote kans dat je dan een nieuwe favoriete pyjama hebt ontdekt.