Nieuw: te gekke Happy Pyjama’s voor mannen!

Eindelijk is het dan zover: een Happy Pyjama voor heren! In de loop van december 2021 krijgen wij meerdere grappige Happy Pyjama’s voor heren binnen. Deze grappige heren pyjama’s zijn uiteraard helemaal in de stijl van Happy Pyjama’s. Dat betekent vrolijk, bijzonder, comfortabel en niet saai! Deze happy pyjama’s voor heren komen naar verwachting in het 2de gedeelte van december 2021 bij ons binnen. En zodra ze bij ons binnen zijn, kun jij ook gelijk jouw favoriete grappige heren pyjama scoren!

Onze pyjama’s voor heren zijn er bijna!

December 2021 komen de heren pyjama’s dus binnen. Hier is voor ons een heel traject aan vooraf gegaan! Na het starten van onze vrouwen- en kinderpyjama’s, merkten we al snel dat ook mannen onze pyjama’s graag willen kopen. Hiervoor hebben we eerst een andere pasvorm moeten ontwikkelen, en wel om te zorgen voor een pyjama voor heren die leuk is maar ook comfortabel zit. Daarna volgden er een aantal wijzigingen in de Happy Pyjama voor heren, om hem verder te verbeteren. Pas toen we tevreden waren, zijn we de designs gaan ontwerpen om zowel voor dames, heren als kinderen tot een aantal grappige pyjama’s te komen. In het 2de gedeelte van december 2021 komen de pyjama’s voor heren dus binnen! Eindelijk, wij kunnen niet wachten om jullie het mooie resultaat te laten zien!

Happy Pyjama's heren Holland - te gekke heren pyjama - molens, tulpen en koeien

Pyjamaset voor heren van katoen

De Happy Pyjama voor heren bestaat voornamelijk uit katoen, en een klein beetje elastan voor extra comfort. Onze grappige heren pyjama’s zijn een set, dit betekent dat de pyjamaset voor heren bestaat uit een pyjama shirt met lange mouwen en een pyjamabroek voor heren. Hij wordt ook als pyjamaset verkocht. De heren pyjamabroek en het shirt met lange mouwen zijn perfect op elkaar afgestemd. Zowel qua ontwerp, als qua pasvorm.

Goede pasvorm pyjamaset voor mannen

Onze pyjamaset voor mannen heeft de juiste pasvorm. De broek is niet te strak, maar wel zo dat je je er goed in kunt vertonen. Rondom de enkels heeft de pyjamabroek voor heren een elastische band zitten, dat maakt het echt lekker zitten! Het sluit subtiel af, en staat gelijk modern. Ook heeft de pyjamabroek een elastische band bij je middel. Dit zorgt ook weer voor extra draagcomfort. Als je deze Happy Pyjama voor mannen eens gedragen hebt, dan wil je geen andere meer! Het pyjamashirt voor mannen is al even comfortabel, want ook hier werken we met extra elastische banden. Zowel rond je middel, waardoor het pyjamashirt voor mannen extra goed aansluit op de pyjamabroek. En ook rondom je polsen is deze pyjama voor heren afgewerkt met een elastische rib band. Dit is ook zo lekker, je voelt losjes wat om je pols zitten en het is gelijk net wat warmer. De pasvorm van de mannen pyjamaset heeft bij Happy Pyjama’s veel aandacht gekregen! De pyjama voor heren is te verkrijgen in maat S, M, L, XL en XXL.

Wanneer dragen mannen een pyjamabroek?

Er zijn vele momenten in de ochtend en avond waarop mannen een pyjamabroek dragen. Bijvoorbeeld als ze ’s avonds thuis zijn en de deur niet meer uit hoeven. Het kan dan lekker comfortabel zijn om je werkkleding of spijkerbroek te verwisselen voor een pyjamabroek voor heren. Deze stof is in ieder geval comfortabel, de pasvorm ook plus de elastische band om je middel. En als je lekker ’s avonds op de bank zit, doen veel heren dat in hun pyjamabroek. In de koudere maanden dragen ook veel mannen een pyjamabroek in bed. Het is dan meestal echt te koud om in hun ondergoed of korte pyjamabroek te slapen. Er is vanaf eind december trouwens ook een heren boxer van Happy Pyjama’s te verkrijgen! In dezelfde leuke designs als de pyjamasets voor mannen.
En als je dan ’s ochtends opstaat, is het ook wel lekker om eerst even wakker te worden in je comfortabele mannen pyjamabroek van katoen. In plaats van je gelijk aan te kleden. Eerst even ontbijten in je Happy Pyjama! Ook dan is het nog niet altijd even warm om uit je bed te komen, maar de pyjamabroek voor heren houd je lekker warm.

Kiezen uit 4 grappige heren pyjama’s

De heren pyjama’s van Happy Pyjama die in de loop van december 2021 verkrijgbaar zullen zijn, zijn eigenlijk grappige heren pyjama’s. Ze hebben leuke afbeeldingen met vrolijke kleuren, waar je vrolijk van wordt. De afbeeldingen zijn grappig en uniek. Want mensen blij maken, dat is wat wij graag doen! Als je op zoek bent naar een grappige heren pyjama, dan ben je bij Happy Pyjama dus op de juiste plek! Wij hebben gekozen voor 4 grappige heren pyjama’s, elk met hun eigen thema. Deze pyjama’s voor mannen zijn ook te verkrijgen in precies dezelfde look voor dames en kinderen. Dus ook voor grappig damespyjama’s  en kinderpyjama’s zit je goed!

Grappige heren pyjama met een winters thema

Dit is een mooie blauwe heren pyjama, met een grappige pinguïn, een mooie wintermuts en de ski’s. Echt een grappige heren pyjama waar je blij van wordt! En niet alleen jij, maar ook de mensen die jou in de herenpyjama zullen zien. Want grappig en vrolijk is deze pyjama zeker!

Happy Pyjama's Kerst - kerstboom, muts, kerstballen prints

Grappige heren pyjama als kerstpyjama

Een super mooie, rode kerstpyjama voor mannen. In de loop van december 2021 zal hij er zijn! We zijn zelf erg blij met het eindresultaat van onze kerst pyjama voor heren. Grappig geïllustreerd met een kerstboom, die mag uiteraard niet ontbreken op een kerstpyjama voor heren, een kerstbal en bv. een cadeau! Deze grappige heren pyjama is afgewerkt een groene elastische boord bij de enkels, middel en polsen, waardoor hij weer lekker draagt. Een leuke kerstpyjama om cadeau te doen! Ook straks verkrijgbaar als kerstpyjama voor dames en kerstpyjama voor kinderen. Leuk om dezelfde te dragen!

Happy Pyjama's heren Junlge - te gekke pyjama met aapjes, excotische vogels en palmbomen

Grappige heren pyjama met een aap

Deze grappige heren pyjama heeft een witte kleur, afgewerkt met leuke frisgroene elastische boorden. Deze maken er een frisse en mooie pyjama van! De illustraties op deze pyjama voor heren zijn o.a. een grappige aap met banaan, en een palmboom. Ook mag een mooie gekleurde tropische vogel niet ontbreken op deze pyjama voor heren! Ook dit is weer een geslaagd design voor een mannenpyjama.

Grappige heren pyjama in een Hollands thema

Als Hollands pyjama merk, vonden we dat een Hollands thema op 1 van onze pyjama’s niet mocht ontbreken. Daarom kozen we voor 3 iconische illustraties, die op een grappige manier ons mooie land weergeven. Dit zijn namelijk een mooie windmolen, grappige koe en bosje met fleurige tulpen. Deze grappige pyjama voor mannen heeft een witte kleur maar is afgewerkt met mooie oranje elastische banden bij de enkels, middel en polsen. Een super Hollandse mannenpyjama!

Onze Happy Pyjama’s voor heren zijn er bijna!

Vanaf de 2de helft van december 2021 zijn onze mooie heren pyjama’s dus te koop! Je kunt je ook aanmelden voor onze nieuwsbrief, dan krijg je een berichtje zodra de heren pyjama’s binnen zijn. Kies een pyjama voor heren van Happy Pyjama en je maakt je zelf of je partner super blij! Leuk als cadeau met kerst, een verjaardag, of gewoon zomaar. Wij hebben ook leuke giftdozen voor pyjama’s waar we de nachtkleding in kunnen versturen. We hopen je zo vast wat meer te hebben verteld over onze nieuwe collectie mannenpyjama’s!