Een dames pyjama voor elke gelegenheid!

Wanneer draag jij je leuke dames pyjama?

Een dames pyjama kun je met veel gelegenheden dragen. Nu bedoelen we natuurlijk geen ‘normale’ verjaardagen en feestjes, of een bruiloft of iets anders. Maar wist je dat er ook genoeg momenten zijn die met slapen te maken hebben, waarop jij kunt kiezen voor een vrolijke katoenen dames pyjama? In deze blog bespreken we welke pyjama’s geschikt zijn om te dragen tijdens o.a. een filmavond, logeerpartij, vakantie, ziekte, enz.

Een vrolijke dames pyjama mag tijdens een filmavond niet ontbreken!

Een filmavond is een ontspannen bezigheid. Je kiest een leuke, vrolijke, grappige, ontroerende of misschien juist een spannende of enge film uit, en gaat hier even lekker voor zitten. Een filmavond doe je vaak in de avond, maar ook kun je dit prima in de middag doen, misschien op een regenachtige of koude middag. Een uitermate geschikte dag om de hele dag je dames pyjama aan te houden, of om je pyjama al vroeg op de dag weer aan te doen omdat je het huis niet meer uit hoeft. Een filmavond kan gezellig zijn met je partner, of juist ook samen met je kinderen als je die hebt. Daar pas je je filmkeuze dan uiteraard op aan! Allemaal vast je pyjama aan doen, wat popcorn of chips erbij en gezellig op de bank in je dames pyjama genieten van een gezellige filmavond!

Een filmavond of slaapfeest in je dames pyjama, leuk dames nachthemd met lange mouwen

Een slaapfeest in je dames pyjama

Een slaapfeestje, is dat niet alleen voor kinderen? Nee, zeker niet! Ook als je geen kind meer bent kan het leuk zijn om met vriendinnen een slaapfeest te organiseren. Je maakt er eerst een gezellige meidenavond van, misschien een filmavond of iets anders, en daarna lekker naar bed! Dan wil je wel goed voor de dag komen in een pyjama met een goede pasvorm, die er ook nog eens leuk uit ziet. Onze Happy Pyjama dames pyjama’s passen hier heel goed bij! De dames pyjama heeft een goede pasvorm, dus niet te strak maar wel vrouwelijk. Daarnaast houden wij van vrolijkheid en kiezen we dus ook voor het ontwerpen van vrolijke en kleurrijke pyjama’s. Je kunt kiezen voor een dames pyjama set met een lange pyjamabroek en lange mouwen, maar in de zomer kan een dames shortama handig zijn, zowel met shirt als met hemd te verkrijgen. Of je houd misschien meer van een nachthemd, zowel met lange als korte mouwen te verkrijgen. Kies hier een leuke dames pyjama voor een slaapfeestje! Of gaat je kind naar een slaapfeestje? Bekijk hier onze kinderpyjama’s voor jongens en meisjes!

Een comfortabele dames pyjama tijdens je kraamtijd

Heb je net een baby gekregen, of moet je binnenkort bevallen? Dan is een prettige pyjama van katoen, die niet te snel zweet, wel lekker! Je kraamtijd is al intensief genoeg en je brengt wat meer tijd door in bed dan anders, een fijne dames pyjama mag dan niet ontbreken. Wij hebben elastische banden bij onze dames pyjamabroeken, dus dat rekt wat mee. Daarnaast hebben we pyjama’s voor verschillende seizoenen en temperaturen. Als je in winter gaat bevallen kun je kiezen voor een katoenen dames pyjama set, lekker warm, of in de zomer voor een luchtige shortama met een shirt of hemdje. Net wat jij prettig vindt. Onze pyjama’s voor dames zijn lekker vrolijk en dragen graag bij aan jouw nachtrust in je kraamtijd!

Blauwe dames shortama met hemd, pyjama voor in de zomer. Katoenen dames pyjama

Welke pyjama neem jij mee tijdens je zomervakantie?

Als je in de zomer op vakantie gaat, kun je te maken krijgen met warme nachten. Zeker als je naar het buitenland gaat, met de auto of misschien het vliegtuig, maar ook als je in Nederland blijft kun je te maken krijgen met temperaturen boven de 20 en misschien wel 30 graden. Dan zijn de nachten vaak ook wel warm, en slaap je niet meer in een lange pyjama. Een luchtige dames pyjama is dan wel nodig! Houd je meer van een nachthemd of een shortama? Wij hebben ze beide. Een dames pyjama van katoen in ieder geval, want dat ademt meer als een synthetische pyjama. En je kunt de shortama combineren met een t-shirt of hemdje. We hebben ook een leuke tropische dames shortama met een zeer zomerse print, of houd jij erg van de zee, bekijk dan onze dames shortama Summer beach! Of als je erg van de natuur houdt en de bloemen en dieren, bekijk dan eens onze Summer nature dames shortama.

Dames shortama met shirt, geschikt voor in de zomer en om mee te nemen als dames pyjama op vakantie

Een warme dames pyjama om mee te nemen op wintersport

Als je op wintersport gaat, meestal ergens tussen november en maart, dan is een warme dames pyjama wel nodig. Het kan koud zijn, en als je overdag buiten bent geweest dan wil je in de avond weer lekker warm worden! Je kunt onze pyjama’s in de avond best vast aantrekken, want ze dragen comfortabel en warm. De dames pyjama sets bestaan uit een lange pyjamabroek en een pyjama shirt met lange mouwen. Wij hebben rondom de enkels en polsen een elastische band voor extra comfort en warmte. Lekker om te dragen op wintersport! Een bijpassende dames pyjama is dan toch wel de Winter Edition dames pyjama.

Warme winterpyjama voor dames en heren, ook leuk voor wintersport

En een kerstpyjama mag met Kerst niet ontbreken.. wij hebben de leukste kerstpyjama!

Heb jij al een kerstpyjama? Super leuk om met je partner of kinderen mee op de foto te gaan. Het brengt echt de kerstsfeer in huis als je kiest voor een leuke kerstpyjama. En in een kerstpyjama mogen de kleuren rood en groen in ieder geval niet ontbreken! Om te zorgen dat het hele gezin met Kerst een kerstpyjama kan dragen, hebben wij deze pyjama’s voor dames, heren en kids! De kinderen kunnen dan dezelfde pyjama dragen als papa en mama, hoe leuk is dat. De leukste twinning pyjama’s met kerst! Ook is het vroeg donker met kerst en vaak koud, dus trek je ‘s avond wat eerder je pyjama aan. En misschien ga je wel een weekendje weg met Kerst, vergeet dan niet je kerstpyjama om de sfeer compleet te maken! Onze kerstpyjama’s zijn hier erg geschikt voor. Bekijk hier de dames pyjama voor kerst, de mannen kerstpyjama en de kerstpyjama voor kinderen!

Twinning dames pyjama met kerst, kerstpyjama voor het hele gezin

Ben je ziek en lig je tijdelijk wat vaker in bed?

Misschien heb je wel griep, een flinke verkoudheid of Corona. Dan lig je mogelijk wat meer in bed dan anders. Vervelend! Een katoenen pyjama kan dan extra prettig zijn omdat je het misschien sneller koud hebt, of juist sneller zweet. Synthetische pyjama’s zouden we je dan niet aanbevelen. Een katoenen pyjama is gemaakt van de katoenplant en heeft ademende eigenschappen. Dat is echt wel prettiger als je ziek in bed ligt. We hopen je wat te kunnen opvrolijken met onze vrolijke dames pyjama’s! We hebben meerdere vrolijke prints en zorgen voor een snelle levering. Dus welke dames pyjama kies jij?

Wij hebben dus een dames pyjama voor elke gelegenheid!

Of je nu thuis gaat slapen, of ergens anders, het maakt niet uit: onze pyjama’s zijn ook geschikt om aan anderen te laten zien! En of je nu een dames pyjama zoekt voor warm weer, of voor koude nachten, ook daarin genoeg keuze. Wil je meer weten over ontspannen in slaap vallen en 10 tips tegen stress? Lees dan hier onze 10 tips tegen stress!