Nieuw! Pyjama’s met tekst

Model met een zonnebril, houdt zonnebril met haar linkhand stoer vast. Model kijkt stoer de camea in.

Tip! Fleurige dames pyjama’s met tekst

Houd jij ook van mooie kleuren en leuke dames pyjama’s met tekst? Bekijk dan onze nieuwe collectie! Je herkent vast onze kenmerkende pyjama stijl met de contrasterende randen bij je polsen, enkels en middel, maar daarnaast heeft deze collectie geen print. Maar leuke en grappige korte tekstjes, ook wel quotes genoemd. Wat dacht je van ‘Take a wine after nine’ of ‘On my way to the morning’? Dit zijn 2 voorbeelden van onze nieuwe damespyjama collectie! Ze zijn net binnen en nu te bestellen via deze webshop.

Mooie pastelkleur pyjama’s

Beide nieuwe pyjama’s hebben een mooie kleurstelling. De kleuren van de dames pyjama’s met tekst, zijn zorgvuldig gekozen. We kiezen vaak voor kleuren die elkaar versterken, door het contrast. De elastische banden van de pyjama’s hebben meestal een andere kleur dan de pyjamastof die er aan vast zit. Dat is een typisch accent van alle nachtkleding van Happy Pyjama’s. En zo zie je dit ook terug bij deze nieuwe pyjama’s. De ‘Take a wine after nine’ pyjama combineert 2 mooie pastelkleuren met elkaar, namelijk roze en groen. De witte letters van de quote passen hier goed bij. De ‘On my way to the morning’ pyjama voor dames combineert een mooie vrouwelijke paarse kleur met een warme gele tint. Een unieke pyjama, lekker fleurig maar toch rustig. En beide dames pyjama’s met tekst zijn heerlijk zacht. Ze dragen en slapen dus lekker!

Een unieke ‘dames pyjama met tekst’ set

Het maakt niet uit welke pyjama met quote je kiest, beide opties zijn uniek. Ze zijn bedacht en ontworpen door Happy Pyjama’s, dit zie je goed aan alle unieke eigenschappen. Van de comfortabele randen bij je polsen en enkels, tot het mooie randje bij de hals, of de handige broekzakken en de leuke kleurstelling. Dit draagt allemaal bij aan de unieke look van deze pyjama collecties! Net als de grappige quotes op de pyjama shirts. Want wij houden van vrolijkheid: zowel met kleur, als met tekst! Deze pyjama’s zijn een goede optie als je niet van pyjama’s met print houdt, of als je graag wat afwisseling wil in je pyjama voorraad. Dus voor welke quote of kleurencombinatie ga jij?

Let op: het kan nog even duren voordat beide pyjama’s met quote zichtbaar zijn in onze webshop. Via deze categorie zie je de beschikbare damespyjama’s.

Leuke pyjama’s voor de herfst en winter

Als je niet echt houdt van pyjama’s met afbeeldingen, dan kun je nu kiezen voor de pyjama’s met grappige quote. Naast onze Sweetheart collectie uiteraard van een roze en groene pyjama met een hart. Want ook die zijn verder zonder andere prints. Als je iets meer kleur wil en een grappige tekst, kies dan voor de pyjama’s met quotes. Deze bestaat uit 2 basiskleuren, die zich in een patroon afwisselen. De randen van de polsen zijn namelijk de kleur van de broek, en de randen bij de enkels zijn juist weer de kleur van het shirt. Het is dus een soort color blocking pyjama, met een tikje retro achtige uitstraling. Weer helemaal in!

Maar misschien zoek jij juist een pyjama met een thema, zoals herfst, winter of kerst. Ook dan vindt je bij ons voor elk van deze thema’s leuke pyjama’s! Zo passen wij helemaal bij de situatie van het moment. Passende pyjama’s voor iedereen en het hele jaar door! Of wat dacht je van onze Dutch Edition pyjama die super leuk is als voetbal pyjama tijdens het WK? Voor dames en heren te koop! Al deze thema pyjama’s vind je in deze pyjama webshop.