Nieuw! Herfst pyjama voor dames

Knusse avonden in je herfst pyjama

De dagen zijn kort, en buiten wordt het koud. De bladeren vallen van de bomen, en als je thuis komt is het vaak al donker. Het is herfst! Ook ‘s ochtends kan het nog erg koud en donker zijn en heb je misschien moeite om op te staan. Een lekkere warme herfst pyjama mag dan niet ontbreken! Goed afgestemd op deze tijd van het jaar, met warme kleuren en een lekkere warme katoenen stof. De herfst editie is te verkrijgen voor dames in de maten XS t/m XXL. Alleen online te bestellen in deze webshop!

Banner herfst pyjama 2022

Modern de herfst in!

We hebben goed nagedacht over het ontwerp van deze pyjama. Want bij de herfst denk je aan warm, knus en gezellig. Lekker op de bank zitten met een kop thee of koffie. En ‘s ochtends rustig wakker worden terwijl het buiten nog donker is. Maar wij houden ook van pyjama’s die een moderne pasvorm hebben. Dus geen wijde broeken zonder figuur, of een shirt waarin je de deur niet open wilt doen. Nee onze dames pyjama’s hebben juist een moderne pasvorm. Het lijkt net alsof je kleding draagt, maar dan met het comfort van een pyjama. Dit merk je o.a. aan de elastische randen bij de polsen, enkels en middel. En aan de zachte elastische katoenen pyjamastof. En de pyjama zit niet te strak, want hij is bedoelt om je vrije tijd in door te brengen. Dus dat moet comfortabel dragen, De elastische rand bij je middel past zich aan jouw aan. Dus een moderne pyjama met de look van je kleding!

Met eekhoorns, blaadjes en paddenstoelen

Om de herfst uit te stralen met de pyjama, hebben we gekozen voor herkenbar herfst iconen. Zo mocht een grappige eekhoorn niet ontbreken! En wat dacht je van de herkenbare rood met witte paddenstoel en de sfeervolle herfstblaadjes? De pyjama heeft een mooie licht gele basis kleur, met warme oranje accenten. De kleuren passen volledig in de herfstsfeer, net als de leuke illustraties. Wij hebben ook pyjama’s zonder illustraties, maar met grappige quotes of alleen een hartje. Maar in deze pyjama collectie met vrolijke prints, hebben we ook nog een winterpyjama, en een aantal andere ontwerpen. En deze herfstpyjama is zo gezellig, dat hij ook voor en na de herfst prima te dragen is!

Bestel nu deze pyjama dames voor de herfst!

Dames herfstpyjama geel oranje