Tips voor een leuk kerstcadeau

Geef een leuk kerstcadeau!

Ik hoor je denken.. een kerstcadeau voor mijn kind, partner, ouders, zusjes, broertjes, wat moet ik nu weer verzinnen? Iemand een cadeau geven met kerst is leuk, want je maakt een ander blij. Maar vooraf kun je last krijgen van flink wat keuzestress! Want want vindt de ander dan leuk, en waar ik dat cadeau vandaan? En je wilt het graag op tijd geregeld hebben, zodat je er geen omkijken meer naar hebt. Wij geven je hier tips voor een leuk kerstcadeau voor vrouwen, mannen en kinderen! We hebben een top 10 van kerstcadeaus voor je samengesteld, wel in willekeurige volgorde. Het zijn allemaal leuke ideeën, kijk even wat past bij de persoon waar jij een kerstcadeau voor zoekt! Ook hebben we rekening gehouden met een klein budget, door 10 tips op te stellen voor kerstcadeaus voor volwassen onder de € 20. Doe er je voordeel mee!

Kerst mobile 2022

Kerstcadeau voor vrouwen

Je denkt al snel aan parfum, of een leuke giftset van bijvoorbeeld Rituals. Dit kan leuk zijn, het hangt wel af van de persoon waar je het aan wilt geven. Niet iedereen zit daarop te wachten, of bij sommige vrouwen is er al genoeg keuze aan parfum.. Misschien is het iemand die van boeken houdt? Of van koken? Of gun je diegene een beetje meer ontspanning? Er zijn zoveel leuke cadeau tips voor kerst, we geven je hier 10 tips voor vrouwen in willekeurige volgorde. De producten zijn o.a. te vinden op Bol.com.

 1. Pukka kruidenthee geschenkdoos
 2. Kookboek Plenty, koken met groente
 3. Handboek voor mindfulness
 4. Een leuke dames pyjama
 5. Twee leuke Macramé plantenhangers
 6. Lego orchidee
 7. Slowcooker pan
 8. Smoothie blender
 9. Massagekussen voor je nek
 10. Aroma diffuser met afstandsbediening

Kerstcadeau voor mannen

Ook voor mannen kan het lastig zijn om een cadeau te vinden. Je wilt graag een origineel cadeau geven, waar de ander door verrast wordt. We geven je hier 10 tips, in willekeurige volgorde. Allemaal (ruim) onder de € 100, want in deze tijden houd je daar vast rekening mee. Je kunt de producten makkelijk zoek bij Bol.com.

 1. Ticket to ride bordspel
 2. Massage gun
 3. Draadloze Apple oplader
 4. Lego Star Wars helm
 5. Realistische maanlamp met kleur en afstandsbediening
 6. Rituals set voor mannen
 7. Bierbrouwpakket
 8. Leren BBQ schort
 9. Herenpyjama voor kerst
 10. Online lidmaatschap 12 maanden Nintendo Switch download

 

Kerstcadeau voor kinderen

Een cadeau met kerst, je maakt er je kind, kleinkind, neefje of nichtje vast blij mee! Wel is het lastig kiezen. Je kunt gaan voor een praktisch cadeau zoals een pyjama, of juist voor speelgoed. Bv. een spel doet het vaak goed, omdat ze het leuk vinden om met volwassen te spelen. We hebben hieronder een aantal tip voor kerstcadeaus voor kinderen op een rijtje gezet! Je kunt ze bekijken bij o.a. Bol.com!

 1. Discolamp met afstandsbediening
 2. Jungle speed kids kaartspel
 3. 999 games heeft heel veel leuke spelletjes!
 4. Kinderpyjama 
 5. Smartgame IQ puzzle
 6. Jumbo ik leer schrijven
 7. Vtech Marble rush knikkerbaan
 8. Duplo trein
 9. Smart game IQ circuit
 10. 20 Potjes klei Play-doh

Tekst - take it easy, oranje shirt en een lichtblauwe heren pyjamabroek. Model heeft 1 hand in zijn linker broekzak en lacht.

Kerstcadeau voor volwassenen onder de € 20

En natuurlijk kan het zijn dat je budget wat krapper is in vergelijking met andere jaren. Maar ook dan kun je leuke cadeaus geven! Hierbij een aantal kerst cadeautips onder de € 20:

 1. Burn after writing – een boek voor meer zelfinzicht. Heeft goede beoordelingen!
 2. Fokking druk – een boek tegen stress. Wordt ook zeer goed beoordeeld!
 3. Qwixx – een leuk dobbelspel voor kids en volwassenen!
 4. Omdenken – scheurkalender 2023
 5. Jan van Haasteren puzzel winter – 1000 stukjes
 6. Tony’s chocolade – verschillende smaken
 7. Bol.com cadeau kaart met een waarde naar keuze
 8. Drinkfles van suikerriet
 9. Hardloop- of wandelverlichting
 10. Happy socks
We hopen je zo op ideeën voor een leuk kerstcadeau te hebben gebracht! We wensen je fijne kerstdagen!